Hcg rendah ke?

Maybe hcg saya terlalu rendah sbb tu takleh nak detect awal.sblum subuh pagi tadi saya bangun awal cek masih -ve.

Hcg rendah ke?
11 Balas

Saya pun sama 10hari dah lewat. Sebelum ni period regular je. Saya test upt masa hari ke 7 negative. Skrg dah malas nak check sbb takut kecewa. Semalam ada spotting dark brown. Ingatkan period tp tak keluar pun. Hari ni pun ada sikit spotting. Tp masih belum dtg period mcm biasa. Risau pulak.

Sy dah lewat 11 hari, check upt lewat hari ke4 -ve,tanda2 nak period xde lagi. Bulan lepas first time lewat dekat sebulan, hujung2 period 😢. Bulan ni lewat lagi,sebelum2 ni period sy teratur je. Kalau lewatpun sehari dua...hmmm ntahlah. Tapi naluri sy tetap kuat ckp xde.

4y ago

Betul, Allah lebih tahu bile masenye kan. Kuatkan hati

Saya dah 63 hari lambat sis. Tggu smpi ckup bulan may ni. Dah 2 bulan tak period. Baru saya cek balik. Sy pernah terbaca org share 70 hari period delay baru positif. Keep on positive. Doa bnyk2 sis 😊 InshaAllah ada rezeki tu..

4y ago

maaf tnya, mcm mana kputusan? sbb sy tgh alami skrg..period lewat 42hari..still -tive

Saya lewat 4 hari dah. Ada guna UPT.. xtau sy imaginasi ke apa.. Macam ada line..tapi tak visible kalau sekali pandang. Nak tenung berapa saat baru macam ada garisan.. Macammmm je lah.. Huhu

akak pernah ade pengalaman.. upt negative.. delay 7 Hari.. naluri kuat mngatakan ade isi dh Ni . try scan.. betullah dh ade kantung..

Doctor pernah nasihatkan saya untuk tunggu 2 minggu lepas dari tarikh terlepas period. Masa tu boleh check UPT.

Sama dengan saya. Dah 7 hari missed period. Bila check urin -ve ☹️

Boleh buat ujian darah kalau nak

try p klinik nanti cek 🤗

App ap nii gune ek akk...