Mumy di dalam app ni bole tunjuk ajar ini suda 3 kali try ttap aja samar positif ke ataw tidak

11 Balas

line T dah makin terang tu awak..kene tgk yg T tu..bawah tu awak letak terbalik..tu yg samar line C.tapi line T dh terang biasa tanda positif pregnant...lg 2 minggu boleh gi scan dah ni..start makan folic acid ya.

2y ago

Moga d permudah kan urusan kita

In sha Allah, ada rezeki tu. Tunggu lagi seminggu check blk. Klu awk check hari yg sama memang mcm tu je keputusan dia. Nnti dh seminggu, bgn tidur, sblm minum apa2 air, buat test time tu

insyaallah kak,ad rezeki..kalau kak nk kepastian boleh scan baby dalam 10 week mcm tu insyaallah nampk..kalau 6 week awal sngt..takot x nmpk..

positive tu sis. kalau nk kepastian, try lagi lepas 2 minggu. tp hcg ni spesifik. dia xkan ade line pd T tu sekiranya xde hormon tu

Nampak positif. Puan google pregnancy duedate calculator, masukkan tarikh akhir period dtg. Kalau awal lg, tnggu lagi 2 minggu

reoeat gune dip n tell kotak hijauhttps://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

1. sy tggu lewat seminggu. 2. guna air kencing yg pertama di awal pagi sbb wktu tu pekat skit 3. gi klinik buat test

positif ni sis . cuba check lagi 3 hari . insyallah makin pekat

2y ago

Amin.. Sis makasi

Positive mommy…tggu 4 mggu buat lagi skali…confirm terang

Pregnant!! tahniah sis & take care 🤲🏼🥰

2y ago

Makasi sis moga d permudah kan urusan kita🥰