Cabut gigi masa preggy

mau tnya adakah momies² dsni yg sakit gigi berlubang dan teramat skit sgt smpai cabut gigi?? sbb sy tdk thn btul sdh gigi ni skit sbb berlubang and prgnt 28weeks sdh😭😭😭 adakah yg prnh cabut??

12 Balas

Sis, kalau gigi berlubang boleh try kumur dgn mouth wash Oradex color biru. Berkesan kurangkan sakit. And kalau ada budget lebih sikit beli Thieves essential oil Young Living. Titikkan @ tekan dekat gigi berlubang tu. Tp tu untuk gigi berlubang la.

4mo ago

ok sis thnkyou suggestion nya nnti sy coba🥰