Morning sickness

Masuk trimester kedua ni alah masa gosok gigi pulak, normal ke tu ?

10 Balas

Aah, normal.. hri tu doktor gigi cek up kt kk, dia ajr dongak sikit ke atas, n bersihkan lidah arah ke luar. Utk gigi gosok mcm biasa tp mendongak jgk. Xtw la, sye cbe boleh tahan muntah tu. Cme bila part gosok lidah membuak2 sye stop n cuci cpt2..

3y ago

Tq sis 🥰

sama saya.. hahaahha kdg tu stres betol la. pantang masuk je bilik air nk mandi gosok gigi. haih mula la muntah. pahit lak tu kan.

samalah saya, trimester pertama alah gosok gigi..sampai skrg ada jugak... doktor siap bagi ubat tahan muntah lagi..

Saya minggu ke 8 lepas alahan bau.. Pastu dah tak boleh gosok gigi.. Mesti muntah..

Normal je sis. Sometimes lepas gosok gigi tu time tu lah nak muntah. Layankan je 🥲

3y ago

Tu boleh termenung dlm toilet nak gosok gigi punya hal 🤣

sama la...tgh gosok gigi ehh nk tmuntah plk..padahal sbelum ni ok je...aihhh

3y ago

Tq sis 😘

Normal.. Sy sampai trimester 3 pun kadang2 gosok gigi rasa nak muntah 😅

3y ago

Tu nak gosok gigi fikir banyak kali 🤣

sama la dgn sy sis.... tiap kli gosok gigi msti rsa nak muntah ..huhu

3y ago

Tq sis 😍

sy terpaksa guna kodomo lion strawberry baru x mual

nrmal sis