Risau Belum Mengandung

Masuk ni dah bulan ke 3 bulan and 3 kali period..kawin lewat.. Umur pun dah 31 risau sangat x sangkut2 lagi.. Ade org suruh urut naik kan peranakkan.. wajar ke? Ke sebabkan cara hidup lampau sbb saya seorg perokok tp x la tegar mane.. Merokok suka2 n skrg dah lame stop.. Org cakap memgandung dalam usia mcm ni berisiko.. Suami plak muda 8 tahun dr saya.. Macam putus harapan sangat??

31 Balas

Sbr dia selagi ada rahim dlm bdn kte ada to Allah nk bg rzki nty sbr dan terus berdoa k

Blm smpi rzeki.. awk n suami g la ikhtiar mgurut

Doa byk sis.. In sha allah ade rezki tu.. ❤️

Saya first pregnant umur 37 sis 😌

Smoga Allah permudahkan urusan sis yaa

Sis cuba amalkan jus mamariam ,

sis try minum jus mamariam in shaa Allah

Hi sis saya kawin umur 33. Lifestyle pun mcm you jugak before kawin. Dalam tempoh setahun kawin I dh p berurut. Makan itu ini. Lepas tu give up. Bile dh tak fikir sangat pasal baby Allah bagi rezeki tak sangka. Kami tak mencuba pun. Skarang baru pregnant 7 minggu. Tu pon masih awal lagi. Jangan stress kalau boleh.

5y ago

Thanks sis.. Congrats for the baby.. 👍

Selagi ada rahim, jangan risau..saya kahwin last year umur 29..tahun ni 30 baru lekat..xpe baru lg tuh..enjoy je dulu dgn suami🤗

5y ago

Thanks sis.. Ye la stress sangat.. Org ckp mcm2

Sy kawen umur 25..skng 30 bru lekat..xda kaitan umur pn cuma klau setahun xlekat bleh g check, jgn lmbat & jgn try byk produk bkn2..

5y ago

Sis tggu 5 tahun ke bru lekat? sis ada ikhtiar ape jew sis?