1st baby

Masuk minggu 36 tapi kepala baby masih lagi songsang... Alamatnya mmg czer la ni nanti..ada tak pglaman ibu2 yg pernah melahirkan baby songsang utk 1st baby

16 Balas

Dlu Sya mengandung ank ke5 songsang jgk..34-38 mnggu kedudukan songsang lg..lps tu Sya kne jmpe doktor dan trus than wad kat kuala Terengganu..ddk dlm wad tu kne puase dlu..dri pkol 10 mlm smpai lah doktor pnggil untuk pusing bby..slps selesai bby dah pusing elok.. Sya dop bleh mkn dan minum lg.. doktor kte takot bby ada masalah.. klau ada masalah mcm jantung lemah ke..Sya kne bt czer..tpi Alhamdulillah semuanya selamat..slps seminggu Sya blik rmh..Sya pn nk bersalin dan trus prg hospital..Sya dah lahirkan bby boy..tpi lekat uri plok..tpi Alhamdulillah slmt Blake smpai ke hri ni.. skrg sya mengandung lg kli ke6..Sya hrp kli ni dop sama pengalaman abg bby ni..

4y ago

Masa dokter bagi pusing sakit tak sis, n baby berat brapa kg??