10week alahan hilang okay ke?

Masuk je 10 minggu saya start seseme dan rasa nak demam .. Lepas tu alahan saya dah mula hilang... Tinggal lagi perut je kerap kembung dan mengeras.. Okay ke? Maaf ye sbb saya first time mengandung ni?

2 Balas

Ada org ok..ada org tak ok..cuba sis gi check...atleast sis tahu keadaan kandungan..alhamdulillah klu sume ok..jg jd mcm sy..sy abaikan bila simptom pregnan hilang..rupa2nya tanda sy gugur...sy doakn semoga sis dan kandungan sihat...

5y ago

Yeke... Macam mana awak tahu gugur tu? Dah berapa week ye? Hilang alahan masa week ker berapa masa tu?

sy pon rjn selsema..xda dmm.

5y ago

pening ye..ms awal prgnt..kerap sgt...