📣 FEB 2024: Misi Mencari Pengguna theAsianparent Paling Aktif di Aplikasi!

💗 Masuk bulan Ke-3 untuk program 'Pengguna Paling Aktif'! Program ini bertujuan untuk memberi ganjaran sebagai tanda penghargaan kami atas penglibatan aktif anda di dalam aplikasi kami. 3 pengguna paling aktif akan berpeluang menerima "Mummy Bundle" berupa produk ibu dan bayi! Jadi, terus aktif untuk sepanjang bulan Januari ini, OK! Apa yang boleh anda lakukan untuk kekal aktif: ⭐ Undi Poll ⭐ Tinggalkan komen pada mana-mana post ⭐ Like komen dan jawapan ⭐ Dan banyak lagi! 😉 Jadi, apa tunggu lagi? Kekal aktif dan anda mungkin pengguna bertuah kami!

📣 FEB 2024: Misi Mencari Pengguna theAsianparent Paling Aktif di Aplikasi!
39 Balas

time mengandung ank prtma aktif kt AP ni, dah melahirkn terus x aktif, skrg aktif balik sbb preg kali ke 2 🤭

5mo ago

Eh sama 🤭

Bulan januari? Means contest dah tamat ke?

wow terbaik semoga ada rezeki Aamiin

moga ade rzki utk newbaby ke 3🫢

jika Ada rezeki buat baby.. hehe

👍

Wow menarik ni 😍

terbaikk🥰🤲

mom first child

Terbaik☺️