📣 Misi Mencari Pengguna theAsianparent Paling Aktif di Aplikasi!

💗 BERITA GEMBIRA buat para pengguna di aplikasi theAsianparent! Kami ingin melancarkan program 'Pengguna Paling Aktif' dengan tujuan untuk memberi ganjaran sebagai tanda penghargaan kami atas penglibatan aktif anda di dalam aplikasi kami. Program ini akan dilancarkan bermula pada Januari 2024, maka kami akan mencari pengguna yang aktif bermula pada bulan December 2023. 3 pengguna paling aktif akan berpeluang menerima "Mummy Bundle" berupa produk ibu dan bayi! Apa yang boleh anda lakukan untuk kekal aktif: ⭐ Undi Poll ⭐ Tinggalkan komen pada mana-mana post ⭐ Like komen dan jawapan ⭐ Dan banyak lagi! 😉 Jadi, apa tunggu lagi? Kekal aktif dan anda mungkin pengguna bertuah kami!

📣 Misi Mencari Pengguna theAsianparent Paling Aktif di Aplikasi!
92 Balas

semoga mummy2 dalam ini kuat semangat, dipermudahkan urusan dan dikurniakan anak, selamat bersalin. harap TheAsianparentMalaysia dapat membantu kalian yang ada banyak masalah dan kesulitan dihadapi. saya suka app ini sebab banyak info, ilmu dan pengetahuan dapat belajar. walaupun ada 3 orang anak. semoga terus sukses dan berjaya selamanya.

5mo ago

amin

Semoga ade rezeki saya dan anak lelaki saya yg lahir pramatang n dimasukkan di wad nicu..Alhamdulillah skrg dah sihat anak saya..Saya juga doakan semoga semua mommy² yg blom ade anak,diberikan rezeki utk dpat anak..Anak anugerah terindah dari Allah..Semoga tahun depan ramai mommy² yg blom dikurniakan anak akan dimakbulkan doanye utk mendapat [email protected]² kita jaga diri ye mommy² semua..🥰

ya mudah mudahan ada rezeki saya...pregnant masuk 7w anak ke 5...banyak dugaan saya dgn kena scam duit ribu² tub² lagi tiba² preggy...semoga saya dpt harungi segala ujian hidup....doakan saya ye mummys²

5mo ago

moga Allah permudahkan segala urusan mommy... sabar ya ... Allah uji tanda Allah sayang

Insya Allah. Semoga ada rezeki sy. Kadang² emosi juga bila kita ni newmom, dan orang sekeliling kita judge macam². Kita tak buat itu inilah, Kita tak pandai itu inilah. Macam² orang lain cakap kita. Tapi kita moms, kita je yang tahu apa yang anak kita mahu dan perlukan. Abaikan saja apa orang lain cakap kalau kita rasa tak membantu. KITA SEMUA STRONG MOM!

mudah mudahan ade rezeki sy dan bby yg baru lahir ni..sy doakan jugak untuk mummy2 yg dlm ni belum ade rezeki bby ..insya Allah semoga dipermudahkan urusan utk mndptkn zuriat..moga tahun depan menjadi tahun yg baik2 untuk kita semua..sama2 jaga diri okey ..

Mana lah tahu kan ade rezeki baby n mummy kali ni. Seronok betul @theasianparent nak bg hadiah ni. Selalu ade jugak voucher2 untuk para mummies membeli belah. hehee. Moga para mummies n bakal baby dipermudahkan urusan untuk tahun depan. ♥️🤲🏻

Moga ada rezeki untuk saya dan bakal family kecil saya , setiap orang ada dugaan dan ujian cuma itulaa nak cerita ujian yang dihadapi rasa macam aib pulak tapi takpaa , insha Allah moga rezeki berpihak kepada saya dan family kecil saya 🥰

Saya selalu mengikuti perkembangan anak2 saya melalui apps theAsianParent. Apa2 yang saya confuse mesti saya search n tanya kat sini. Harapnya saya dan anak2 bertuah untuk terima hadiah berupa ‘Mummy Bundle’ 💗 #theAsianParentHebat

Setiap hari tak pernah lekang dari baca perkembangan harian baby kat sini. Alhamdulillah, asianparent sangat membantu. Dari awal tahu pregnant sampai la baby dah 4 bulan 19 hari melihat dunia. Terima kasih theasianparent 🥰

Bismillah 🤍👶🏻 semoga terselit rezeki saya dan anak saya. setiap hari buka apps theAsianparent Malaysia ni 🥰🫶🏻 lovee sangatttt sangatt sangatttt !!🫶🏻🫶🏻🫶🏻