8 minggu pregnant

Masuk 8 minggu start tk boleh nak makan banyak2.. perut rasa penuh dan tk boleh nk hadam cepat. Normal ke? Sekarang mkn nasi pun sikit2 je

4 Balas

mmg normal... dulu saya makan 1 pinggan habis, sekarang suku je dh kenyang tapi kerap lapar...sediakan stock roti gardenia jagung/coklat/vanilla spy kita xrasa lapar...yg penting jgn bg perut kosong...terasa lapar je ambil 1 roti makan

ahha sma. dulu klau makan dh kenyang pun still boleh habeskn makanan. sekrng mkn nsi hujung senduk ja tu pun hujung hujung tolak bg asben

sama sy pun 8w .. rasa lambat hadam & kurg membuang skrg . pastu asyik nak sendawa je

ye makan sikit pun dah kenyang. Normal