Belum dpt rasa.

Masuk 4 bulan dah belom ada rasa pergerakan. Normal ka ?

9 Balas

Normal.. Lg2 klu anak 1st.. Kdg2 kt xperasan sbb halus je pergerakan baby... Nnt 5bulan ke atas baru rasa.. Mkin besar baby makin kuat rasa nnt..

Sy masuk 6 bln Rasa skjp2 je Mcm cuit2 Kdg sehari xterasa Ank 1st after 8 yrs 2 mth🙂

Tngok ats org ugk ats ketebln kulit kite ad sesetngh cpt leh ase ad sesetngh lmbt ase

Belom lg.. 7,8 bln baru Ras gerakkan

Normal jak. Sya masuk 5 bulan baru rasa

4y ago

Norml je... Sy br msok 5bulan 2minggu.. Alhamdulillah da rsa bby aktif menendang2.. Scan minggu lps bby da 496g... Alhamdulillah ..tmbh degn cyts yg dah mngecut...

Klau Baby 1 mmg normal...

Normal tuh..

normal sis

baby 1st ke

4y ago

Kalau mcm tu okay lah. Risau kalau tak ada pergerakan.