Assalamualaikum

Saya da 20 weeks n 6 days... Tapi saya masih belum dpt rasa pergerakan baby dalam perut saya... Ini kandungan ke 4 selepas keguguran anak ke 3, 4 tahun lepas.. Normal ka ya blm rasa baby begerak dalam usia kandungan mcm nie?

9 Balas

Sy dah rasa tp bukan jenis gedebuk2 dia kick, angin2 ketui mcm perut dok berangin hehe. Ada sekali je rasa baby kick kuat lepas tu dia hilang dah 😂

5y ago

Thank u sist.. In shaa Allah moga semuanya baik2 saja amin ya mujib

Insya Allah normal jer...sy dlu pn 20++weeks bru rasa...

5y ago

Ooo ya ka? Harap2 da ble rasa n baby sihat2 saja

Mungkin awak tak perasan baby bergerak..check scan..

5y ago

Tu la..bagus pergi scan

Doa yg baik2 siis..Sye pn 2O week lom rse lgi

5y ago

In sha Allah moga baby baik2 aaja

kalau ikut pengalaman sya, boleh rasa sdh...

5y ago

Iya sis, ikut kandungan juga kali, 3bulan lebih kalau sya boleh rasa sdh sikit²

normal je sis..☺

5y ago

iye sis.. moga bby dlam keadaan yg baik2 sje.. amiin😊

Normal

5y ago

Thanknu sist

Doa yg baik2 sis insha'ALLAH xde pape..Aamiin Ya Mujib

5y ago

Amn ya mujib ya Allah