Pergerakan baby

Hai nak tanya, minggu ke berapa kita dah boleh rasa pergerakan baby ye? Sy dah 16 minggu tapi belom rasa baby gerak lagi

2 Balas

Sy byk baca info.. Biasa kalau preggy anak kedua n seterusnya pegerakan dpt rasa awal tapi bergantung kepada badan ibu juga. Kalau anak first biasa start 18w keatas atau 20w. Tapi sy first baby dah rasa gerakan haluss waktu 16w, skg 17w dah makin aktif rasa. Semua brgantung pada badan ibu je

20w+