Panas badan

Masuk 24weeks makin hari makin panas n berpeluh2 badan, dgn cuaca panas sgt..kalau tak tahan, boleh jadi demam tak?

2 Balas

Ia nye normal sis..kekdg pns smpai lencun bdn bsh..sbb bdn kita bkje utk support 2 org..jntung bkje 2 kali gnda dr biasa tuk pam drh kita..bg kita n bby... Hrp sis blh brsbr hgga sis due. Mg d pmudahkan segalanya .aamiin

Yups fasa nk ke 6-7 bln mmg fasa panas gler.. rasa nak mandi dua tiga kali sbb belengas.. normal.. tkpe tkde nya demam sbb tu normal..