Tips dan ubat

Masuk 2 minggu sudah benda nie x hilang dan makin banyak , ada ubat atau cara hilang kan benda nie , x sanggup tengok suda ?

Tips dan ubat
5 Balas

Ruam sis.. Anak sya pun mase sebulan ruam mcm nie ad isik kt dlm sye letak ubat nie alhamdulillah.. Nie memang utk ruam yg ad isik tu.. Skrg baby kulit licin cantik hehe

4y ago

Bole.. Ruam susu atau ruam panas ke ruam byase ke ..saya pakai nie.. Nie memang utk baby.. Nanti kulit baby licin cantik lembut je.. Sis bole beli kt farmasi ade jual harga dekat rm 50 la gitu tp tahan lama 3 bulan lbeh

Nampak mcm kulit kering.. Jgn letak bedak sis.. Ikhtiar guna lotion dan balm ni in shaa allah membantu.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapkalmyskeenz

try guna cetaphil baby sis .. anak saya pun ada tumbuh mcm ni kt kepala leher lepas je guna cetaphil tu terus hilang

Jgn risau sis ank sy pun mcm ni. Pakai bedak agnesia tu nnti dia kecut. Lama2 dia hilang sndr bila bby makin besar

Mcm anak sy jugak sis.. nnti lama2 dia kering hlg sndri