Kaki kejang

Dari awal kandungan until now dah 34 weeks kaki saya asyik kejang setiap kali menggeliat bila bangun tidur. Kadang² 3-4 hari baru hilang sakit. Normal ka mcm tu?

7 Balas

kena sapu minyak panas n pakai stoking sblm tdur.,minum susu pn btul jgk.xpn bli magnesium oil sapu kat kaki. slalu ingtkn diri jgn mengeliat over sgt nnti auto trus kena.. btabah la ye mummy....

simpul biawak..alahai dlu slalu kena mgkn sb x ada minum susu..skrg ada jgk cuma x truk...klau dlu slalu nangis bab ni asl subuh mengeliat msti kena simpul ni sakit nya Allah sj yg thu..

itu normal awk, sy dh star rase mcm itu dri bpe hri itu?? skrg kdung sy nk msuk 27 minngu

Amalkan minum susu atau ambil pil kalsium

Banyakkan minum susu ye

macam saya kurang kalsium ktanya

Kurang kalsium