keputihan

masih risau benda yg sama ? dh masuk 38weeks .. bila pagi jee keputihan msti byk .. takot masa nk bersalin je nnti byk keputihan ? dh pegi hospital kelmarin dia ambik sample agak2 lama tak nk tunggu keputusan ? sebelum ni buat sample kt kk takde ape2 jangkitan pon .. please help me utk mommy yg pernah ade pengalaman mslh yg sama ? kk dh penah bagi ubt utk masukkan ke vagina pon tak sekejap jee berkesan lps tu dtg balik ?

2 Balas

saya masa ngandung ada gbs. and yup dapat ubat masukkan ikut bawah tu. discharge mmg banyak giler la.

So sis dh bersalin masa berapa minggu ya?