susu

sejak masuk trimester 3 ni ... lps minum susu keputihan msti byk keluar ... adakah sbb kandungan gula dlm susu tu ? sy minum anmum meterna perisa coklat tu .. mintak tlg mommy2 kt lua sana suggestkn susu yg kurang kandungan gula ? lagi berapa minggu jee nk bersalin .. now dh masuk 35weeks ?

1 Balas

Mse sy pregnant sy gdm ... Doc mmg Ada bgtahu jgn mnum susu anmum sbb gula dia tinggi.. ambil susu biasa rendah lemak Pon ok je doc kata . So sis tny klu susu anmum kndgan gula tinggi yes...

4y ago

susu ape yg ok utk trimester 3 ?