Anak tak suka di bedung

Masalahnya baby saya tak suka di bedung,da beli macam bedung yang cantik2 pun masih lagi menangis macam kena pukul. Kena keluarkan tangan dia dari bedung,kalau tak dia usaha sendiri keluarkan tangan dia dan nangis macam kena pukul. Aduii penat nak bedung dia ni,dari dekat hospital lagi dia da tunjuk dia tak suka di bedung 🤦🤦🤦

Anak tak suka di bedung
13 Balas

ank pertama sy xsuka kena bendung. rupanya ank jnis yg cpt kepanasan smpai ruam penuh 1 bdn sebab mil pksa bendung. xperlu ikut cara org. kita buat ikut keselesaan ank kita. ank selesa kita pun xpenat.sebab bila ank xselesa ank asyik meragam. kita yg penat nak pujuk.