Si Manja anda ada alami masalah pendengaran?

Voice your Opinion
Ya, ada
Hmm, tidak pasti
Tiada

845 respon

15 Balas

setakat ni tiada rsenya.. bila dgr suasana bising kakak2 abgnya, dia akan berubah mukanya.. mse lahir x check lg pendengaran, mse kuning aritu tinggi smpai 401 bacaannya.. bulan 1 ni baru check pendengarannya.. harap xdek effect dr kuningnya..

Alhamdulillah masa lepas bersalin kat hospital ade guna alat untuk cek terlingga anak dengar ke tidak... alhamdulillah

sblum discharge hospital haritu pakar ade check.. Alhamdulillah xde mslh pendengaran

Alhamdulillah tiada bila panggil namanya terus toleh kiri kanan. 😂

Alhamdulillah tiada

alhamdulillah tiada ♥️

alhamdulillah..tiada

alhamdulillah tiada

alhamdulillah takda

Alhamdulillah tiada