Pernahkah anda mempunyai masalah kulit muka selepas berkahwin?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2329 respon

17 Balas

sy start breakout and alahan teruk trimster 1. msuk je trimster ke 2 sy start pakai sabun amway selama 2 bulan utk hilangkan jerawat and blackhead. skrg dh trimster ke 3, 35w muka skrg dh makin okey. and tggl parut je sikit2. tp sy trsilap pakai produk aniena balik. wlaupun hnye pakai sabun aniena. mke sy dipenuhi jerawat balik . 🥲 menyesal pun xguna dh . sbb nk kulit muka cerah pnye psl eh ttbe ade bslik tiny bump ble pakai ssbsun aniena.

ye 2 minggu lepas kahwin muka break out teruk tp tak pregnant pun.. sejak tu produk yg sy pakai semua saya tukar.. sekarang pulih dah sikit.. yg kata lepas kahwin jerawat hilang tu memang mitos la kot 😒

ya..esp ms preggy muka breakout..until now take.time nk pulih dr berparut..tp tetap akan ada parut baru sbb aslkn period je jerawat byk 😂😂😂✌mslh hormon.alredy.selepas berkahwin agknye..heheehe

Lepas 2hari kawin. Muka terus breakout teruk sebelum ni tk pernah kena mcm tu. Half a year juga nk sembuh. After get pregnant. Hilang terus. Alhamdulillah

mula2 kawin okay lagi..time pregnant stress pulak rase dgan muka sendiri yg semakin teruk 😅

sebelum kahwin saya cantik. selepas kahwin saya buruk🤣

Ya. Kadang2 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Kenapa ye..? Jerawat naik ketika ngandung

Ya waktu tertentu shj #TAPactiveusers

time preggy ni teruk sangat