Adakah anda mempunyai masalah gatal kulit kepala atau kelemumur pada rambut?
Adakah anda mempunyai masalah  gatal kulit kepala atau kelemumur pada rambut?
Voice your Opinion
Ya, sewaktu hamil (sila komen di bawah masalah anda alami)
Ya, selepas bersalin (sila komen di bawah masalah anda alami)
Tidak pon

2220 respon

32 Balas

Sy ni jenis rmbut ok je..sihat,tebal, x gugur & xda kelemumur.. Tp after gives birth rmbut ggur teruk.. takut & stress sngt nmpk rmbut segenggam ggur smpai rmbut jd nipis..😭tp hnya 3-4 bulan sja..after that back to normal..n skrg baby hairs byk start tmbuh balik..syukur😌

lepas besalin anak sulung sy alami kelemumur dan gatal kulit kepala y amat teruk... rambut gugur kurang.. tapi sejak pregnant anak ank kedu sekrang masalah kelemumur dan gatal kulit kepala dah berkurang tapi rambut gugur sy amat terok..

rambut gugur teruk dan kelemumur, harini vacum lantai esok dah penuh balik rambut gugur d lantai💆

x taw la ade ke x tp kulit kepala ala² gatal mcm tu je. #07Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

time prgnnt rmbut tkda gugur uolls lpas brsalin kemain gugur add on kelemumur pulak 🥴

Awal ngandung peluh byk klua kat kple sampai mudh jd jerawat.. Dah msuk trimeste 3 dh ok

rambut gugur teruk. kepala gatal. kelemumur alahai takboleh bawak bincang 😭

Maybe I just got this problem for eternity kot. Before. During. After. 😅

rambut gugur dan seringkali gatal kepala wlupn dh mggunakan syampoo

Rambut gugur terok lepas bersalin sebab ambik perancang depo 😭