Hari ini ibu-ibu nak masak apa untuk berbuka? Kongsikan di ruangan komen!
Voice your Opinion
Hari ini saya nak masak......(sambung di ruangan komen)
Hmm, belum fikir lagi nak masak apa

2460 respon

50 Balas

Memandang kan hrini last ramadhan..sy masak nasi impit kuah kacNg.. dgn sup cmpur skali.. nyum3😋selamat hari raya aidilfitri pd smua warga tAp maaf zHir batin

Teringin nak msk sedap2.. Tp keadaan tak mngizinkan.. Dgn asthma attack... Spotting.. Doc suruh bykkan rehat..

Arini keje xsempat blik masak bungkus dkt kantin je....cuma blik masak sup ayam je sbb teringin nk mkn

Bubur chacha, kuey tiaw goreng, asam pedas ikan cencaru dgn sayur kobis lemak..

Sambal ikan bawal,syur kobis bunga,ikan grg bawal dan cucur udang...,,😍😍

Weekdays masak simple. Weekend je yang heavy macam beriani, nasi kerabu.

Masak nasi tomato ..ayam masak merah ..jeratah timun..dalca sayur😊

nasi putih dgn udang goreng kunyit ..dan pau daging...air kelapa

Masakan yang sederhana Dan sihat membuka selera masa berbuka.

25nov22..puasa dah lepas.. 😂😂.. Alhamdulillah..