7 weeks harini , tapi macam tak ada rasa apa2

Masa week 6 g scan doc kata baru nmpk kantung , kne dtg scan lepas 2-3 minggu lagi , tpi skrg mcm xda rasa pape kt perut , normal ke mcm tu ? Tpi kerap buang air kecil n sakit belakang pinggang

2 Balas

Normal tu puan. Bergantung pada doc yg scan dan mesin scan tu juga. Ituhari sy scan dgn pakar O&G masa 6W4D dah nampak dah kantung, janin & heartbeat. Harini scan di KK, nampak kantung jelas, baby tak jelas dan doc tak nampak heartbeat pula 😅. Sebab doc yg tadi dia scan kejap sgt, takde nak cari sampai nampak janin & heartbeat tu. So nasib2lah klu dpt doc yg jenis scan ikut dan je hihi.

1y ago

Tq so much puan, itulah masa scan last week doc tu scan skjp sgt dia kata baru nmpk kantung je ni nnti dtg lagi . Cmtu je

normal

1y ago

Tq puan