mula2 coklat sekarang darah ,

masa sy pergi scan nk sah kan pregnat cek dah 7w, start rabu ada sportdark , skrg hri ke 4 dah bleeding, pergi hosptal doc scan atas bawh mmg nmpk kantung tp xnmpk janin lg, dari 7w dah jd 5w, doc kata mungkin slh tarikh priod tp x mungkin sy silap, doc bg masa lg 2 mingu scan balik sme ada mngembang atau mngecut, dlm 2 mingu ni klau ada jatuh sndiri kne cpt2 spital, skrg tgh layan je kalau ada rezeki insyallah ada, tp ada x ibu2 alami mcm sy

mula2 coklat sekarang darah ,
2 Balas

kalau pengalaman saya .. pregnant with blighted ovum .. sebab tak scan ,, 7 weeks keluar darah fresh ,, memang tak sakit perut.. pegi klinik swasta scan ada kantung tapi takde janin ,, doc kasi ubat kuat rahim .. supposedly ubat tu untuk stopkan pendarahan tapi bila saya makan perut sakit n darah tak stop .. so esok tu saya terus ke emergency .. kes sama ,, scan nampak kantung tapi takde janin .. dalam 2 hari macam tu keluar darah ketul2 .. kiranya complete gugur lah ..

sama la tgh alami.. mula ² spotting koko sikit ja skrg keluar merah dah perut takrasa sakit dah 4 hari.. kelmarin pergi hospital scan still nampak kantung ja janin masih taknampak (baru masuk 7w)..doc ambik darah beta hcg isnin ni baru tahu keputusan doakan keputusan kandungan saya normal dan kandungan dapat diselamatkan .. saya nak sgt kandungan kalini

2w ago

kadang ² jawapan doc tak memuaskan.. moga kita ada rezeki kandungan kalini