Pengalaman

Masa raya puasa haritu saya misscariege sebab embrio xmngembang dan sepatutnya dah 12weeks.. Now preggy lagi baru 6weeks tapi perasaan rasa takut sebab tkut mcm dulu? Ada tak mommy2 pernah alami mcm sy..Pergi scan 6weeks doc cakap rahim kosong then sruh pergi 2weeks lagi harap xde ape2

1 Balas

Sama dgn saya... Saya now 6 week jg.. Tp smnjak 2 mnjak ni prasaan risau tu smakin kuat.. Kdg tpkir baby ade ke.. Ritu kerap rasa sakit seakan baby mgembang tp skrg ni mcm xde da.. Risau da pape.. Dmoga baby kita shat n slamat dlm kndungan. Aamiin

4y ago

aamiin2...inshaallah sama2 positif ye biarpun ade risau skit ..