Rasa cucuk cucuk belah kiri perut.

Sebelum tu saya baru 6weeks++. Genap 6weeks ada pergi scan, nampak heartbeat bby dah. takda apa apa spotting. Harini rasa tak sedap belah kiri perut tu mcm semacam. Dia mcm menyucuk, tapi tak sakit sngt. just ada masa rasa tu kuat. Sapa pernah mcm ni? Ke tu sebab angin atau apa?

2 Balas

kita alami pekara yang sama... sakit bahagian kiri biase sebab kita lambat buang air besar terlalu kenyang dan agak lasak dalam melakukan kerja kerja harian

Menyucuk mcm cramp ke? Kalau mcmtu, normal je sebab rahim nak mengembang