Kenangan terindah mama&papa

Masa ni tgh berteka-teki lagi, pregnant ke x. Sbb macam tak percaya. Ttc 4y buatkan sy dgn suami jd takut. Takut nak berharap. Time ni, ingat lagi hari2 nak minum 100plus. Nasib baik lah takde apa. 15hb tu buat CBD, alhamdulillah pregnant 3w+. Alhamdulillah skrg dh 28w. Semoga anak mama baik2 je kat dalam tu. Mama tak sabar dah nak jumpa buah hati kecil mama ni. Doakan pregnancy saya dipermudahkan ye mummy semua. ❤❤❤ ada yg mcm saya, ttc lama?

Kenangan terindah mama&papa
19 Balas

Apa tanda2 yg puan alamai ea sebelum tau mengandung? Yg buatkan puan tergerak nak cek upt.

5y ago

sama 😅