Baby girl

Masa mula2 dapat tau pregnant. Excited cari nama baby. Yg pelik tu tengok nama baby girl je. Nama baby boy tak tengok pun. Padahal taktau gender pun. Tp hati ni kuat rasa baby girl. Kalau tengok shopee pun mesti tengok barang baby girl. Semalam pegi scan alhamdulillah, mmg girl? Siapa sama mcm saya?

Baby girl
23 Balas

saya pulk teringin sngt baby boy belah saya ramai girl² klau belah suami ramai boy ² mak sy pun terio cucu boy ² scan kk 21 minggu doktor teka boy scan 22 minggu swasta kata boy ² jgk klau ikutkn sy dn suami ank first nk boy ² suami pun dok ckp dgn baby dlm perut panggil baby boy😂 sebb 2 kali scan kata boy ² siap cari lagi nma baby boy semoga dia lahir nnti betoi boy aamin teringin sngt sy mna ada abg or adik lelaki tu yg teringin klau belah suami depa tk kesah klau dpt girl syok la depa

2y ago

klau belah saya semua teringin boy

Saye blom scan lagi, sekali nak tungu buku merah, rase nak baby gril, tapi ingat husband keturunan die 1 je yg pempuan semue laki2,jadi saye pike anak ke due ne laki juga, sebab saye rase pluang dapat kan baby gril susah agak nye, tapi blom tau, blom scan lagi, Doa kan ya mummy anak ke due ni baby gril

4y ago

Tu lah, ingat kan rase nak baby gril, tapi tengok suami keturunan laki2 semua harapan kecik nak dapat baby gril

I'm also hoping for a girl , sbb side sy and husband sume laki hehe my mil pun asyik kata girl , even my mom and my grandma pun ckp bnde yg sama .. kata² tuu Kan doa , smoga dmakbulkan aamiinn .. still xtahu gender lgi , Ritu g scan bby nii shy² cat plk xmo tnjuk doc 😂

Macam saya pun awal awal dapat tau pregnant memang instinct saya dengan husband rasa baby boy.. Lepastu dalam 30 minggu scan doc cakap maybe baby girl sebab tak nampak sangat.. Then next scan 34 minggu nampak jelas baby boy hahahha

Sama macam saya hati ni kuat katakan kali ni baby girl sebab tengok barang semuanya ke arah girl je sebab bila g pasaraya ke mana yg ada jual barang baby mesti g belek² baju girl² je 🤭 Doakan saya jugak dapat baby girl kali..

Sama..naluri sya lebih kpda girl tpi tak la mengharap sngt..yg pnting bby sihat..bab nma sya carikn sekali nma boy..18 minggu blum scan jntina lgi..tunggu la msa check up o&g nti 9/7,hrap bole tau dah.

Klinik angun rawang !! Doc dia baik sangat kan sis , dengan promo yang best . Tak rugii pergi , sepanjang pregnant pun 4kali saya refer situ untuk detail scan , dengan 3D , 4D . Puas hati 😘

Saya pulak nk sangat baby girl , tp dlm masa sama kurang tgk baju girl . asyk baju boy je .. naluri kuat kata anak lelaki 😂 pdhl tktau gender pn .. Nama pn byk cr nama baby boy 😂😂😂

Sy pula nak boboi 😂 sbb family side sy semua girl . Belah husband semua laki . So bila dpt tau gegirl side husband happy sgt😂 side sy happy tp bkn excited 😂😂😂

Hahah sama la.. tgk gambar pn gambar baby girl.. suami n mak sndiri pn asyk ckap baby girl.. pegi scan alhamdulillah girl.. tp tula nk tgk dkt KK hope girl jgk jwpn nya..