Baby girl

Masa mula2 dapat tau pregnant. Excited cari nama baby. Yg pelik tu tengok nama baby girl je. Nama baby boy tak tengok pun. Padahal taktau gender pun. Tp hati ni kuat rasa baby girl. Kalau tengok shopee pun mesti tengok barang baby girl. Semalam pegi scan alhamdulillah, mmg girl? Siapa sama mcm saya?

Baby girl
23 Balas

Owh.. mcam ni pompuan eh.. sy tiga3 lelaki.. asal scan doc ckp lelaki... iye kan je la.. padahal tak taw tang mana bebird nyer..

Sama laaa, masa pregnant ni konfiden tgok baju baby girl, cari nama anak pun girl. Sekali scan mmg betul girl 😍

Sama...sy sibuk cari nma baby boy sja...lngsung x peduli dgn nma baby girl...😅..x sbar nk scan tngk jantina...

Sama sy mgndung kali ni...xmgdung lg pn dah beli bju girl...dapt tau mgdung.pastu g scan alhamdulillah girl....

Sy..excited sgt awal2 da beli baju girl..28w scan mmg girl..insyallah bersalin xlama lagi ni..

Berapa weeks nampak macam ni ye? First time pregnant & excited pulak nak tahu gender

4y ago

Hehe takpe. Tp actually masa 17 week pun dah nampak mcm ni. Cuma time tu tak berapa jelas sbb baby kepit2. Ni buat detail scan sekali terus nampak jelas.

hope baby girl juga...ht merasa tapi takut nk mengharap...dah ada 3 boboii..

Hope saya pon nak juga baby girl sis, sdh ada 2 boy

Ni baru jelas selalu sy x nmpk apa yg di scan 🤭

Tahniah.. sy pulak tak rsa apa2 pun..🤔