kongsi² nama baby girl

assalamualaikum mommy² semua , jom kongsi nama baby girl yg uolls tau.. sya duk tgah cari nama baby girl

24 Balas

Nur Syifa Amanda - Cahaya kebaikan disayangi for my first baby yg akn lahir 29.8 nnt...

Nurul ain Nurain Nuraisyah Athitarah marissa Daniya natasya Iman sofea

Nur Nayla Alyssa inshaAllahh baby kluar bln 9 nt nk nme kan ni hehe.

Baby sye xde nama lgi ..sye tngah cari lagi nme utk anak sye☺️

Nur fitri shahirah Nur Shahidah Nur Sarah Nur Safiya Mikayla

Aleesya sofia Auliya mikayla Atthiya hana Auni alifiyya

Al-zaharah Abirah anaz Nur annalia Lailah Aerrah

nur dhiya qalesya for my baby gal 😍❤️ 20/8

Irdina Dania Fiqah Syifa Syaqirah Alia hannan

Ainin Batrisya Aisyah Humaira Juwairiyah 😁