Buka buku pink

Hai mommies, boleh tk saya nak tahu, bila yg kena buka buku pink ya? Klu ikut kiraan di apps ni saya dh masuk 7w#firstmom

5 Balas

Boleh je nk g dulu, kalau scan xnmpk, doktor suruh balik semula.. If scan di swasta dulu, akn dpt weeks sebenar , then boleh tggu ikut weeks y sepatutnya

7weeks dh boleh buka buku sis.. sy pulak biasa bukak 8w.. tpi skrg sis boleh je p buka..lepastu doktor akan scan dulu

Seeloknya 8w dah boleh pergi buka buku pink, boleh je dari sekarang awak nak booking tarikh appointment

boleh buke dh sis,sye dh 7minggu pergi klinik baru nim meksi srh buat buku pink minggu nim

Call kk berdekatan,nnt dia bg tarikh appointment utk buka buku