33 weeks 3 day

Ada tak time trimester ketiga ni dapat alahan gatal2 satu badan pastu jadi parut kudis hitam tompok2 . .. ? Sya tgah alami .. ingatkan sbb infek vaksin . Tapi dlu sbelum vaksin pernah kena juga .. tapi tak teruk sgt . Now dah last ni satu badan naik ... tompok gatal mcm kulat pun ada .. hmm ada cara nak hlngkan takk ...

1 Balas

rjuk doc sis..doc akan cek..kdg2 pbwkan bdk tu sis jd cm2 gatai2...sy alami mse dlu gatai2