HITAM CELAH KELENGKANG

Hi mommy...sapa pernah alami hitam2 celah kelengkang.huhu malu kat doc n nurse, xlama lgi dah nk bersalin.segala lotion bagai dah letak tapi makin gelap..bukan hitam beshe2..kira jauh dri warna kulit sebenar..dahtu kdg2 gatal celah2.😥🤭#pleasehelp

2 Balas

Samalah. Miss V saya pn warna gelap sgt. Due date dh dekat. Malu pulak fikir nk bersalin nnti lagi2 dpt doktor lelaki. Tp haritu saya warded hospital sbb kencing kotor, nurse ada check bukaan dgn pasang tiub utk kencing, tp time tu dh tak fikir malu sbb tgh sakit. Rasanya nk bersalin nnti pn tak fikir jgk dh kot sbb tgh sakit

suka vaseline

3y ago

yeke.. atau tukar sabun mandian