Ada sesiapa rasa satu anak dah cukup?

Masa hamil rasa sgt susah Dan duit utk anak sekrg pun cost tinggi bukan senang2 bela je compare zaman dulu.

16 Balas

boleh consider perancang kehamilan. kaedah semulajadi boleh. kalau awak tahu awak memang subur, boleh cuba cara lain jugak. tapi bincang elok2 dgn suami dulu. kalau boleh biarlah ada persetujuan bersama. semoga dipermudahkan ye

dgn faktor kos sara hidup makin tinggi,ada jgk perasaan cmtu. tp sy kalau boleh nk sepasang😅skrg tgh pregnant no 2. xtaw la boy or girl. kalau dpt sepasang,mungkin lama skit stop production🤭

kalau ank ramai pn x salah if sume ckup mkn..pelajaran skolah..farhu ain n kifayah..spend time brsame.. why not..ats msg2

1 tu mcm sikit sgt...2 ok la....setiap Ank ada rzki...percaya tu...kena usaha lebih...

btl..sy 2 pn rse struggle sgt2...da rse ckup 2 haaa..🥺

sye ok je klau satu .. tp klau dpt 3 lagi baik