Berapa lama anda menghabiskan masa menggunakan telefon dalam sehari?
Voice your Opinion
1 jam
2 jam
3-5 jam
6-8 jam
9 jam dan lebih

5792 respon

30 Balas

Xtentu sbnrnye..kekdg rs dh boring xtw watpe tgk utube..tgk movie..main game.. cri maklumat ttg bby n etc...bila free je guna.. bila ada husben br xgune..spend time quality time dgn family..tp spnjng husben kje mmg slalu tgk hp..sbb husben rajin msj tnye ank...kekdg tnye apa aktiviti dkt umh bila dia free xbz dkt opis..😂✌dia boring xde geng nk borak..jd kita teman husben borak plak..hehe.. klu dia bz..maka kita berhuha huhu n huhi dgn ank plak...🤣🤣hp tetp gune...klu xbls kang husben col tnye knp x bls..bhahaha😂😂😂

Tgk keadaan jgk... Kdg sibuk dgn anak, mengemas, memasak bagai.. Dlm keadaan tgh pregnant ni Mmg x sempat nk main fon...buat keje pun trkedek2 😅😅.. Ble da settle semua tu, bru nk relax2 tgk fb/ig mata da trlelap.. Gitu la hari2..

almost sentiasa dgn henset.. sebab kita kerja memerlukan kita stanby dgn henset je.. senang staf2 operation nak rujuk.. company operate 24h..

Depends, kalau kerja memang tak tengok phone melainkan lunch time. after kerja baru check phone

Since ada baby mkin bkurg tgk fone. Tgk #TAP ni nak tgk input2 bru. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Telefon pintar satu keperluan dan jimat masa. Banyak urusan boleh diselesaikan. 😀😀

Pegang handphone sbb nak reply whatsapp customer dan promot produk. Hehehehe.

depends. kalau anak tak merengek boleh la jenguk phone lama sikit

kadang satu hari x pegang. sibuk urus anak, rumah dan suami🤭

Tak pasti laa..tapi memang lama la..xthu nk buat apa🤣