Susu buat perut bayi kembung

Masa Aileen umur 2 bulan dah bagi susu fm s26. setiap malam nagis macam2 dah buat bagi susu sampai kenyang, dodoi, tahnik, panggil ustaz, macam2 la. sampai saya dan husband selalu sangat bertekak nak jaga Aileen. saya ikhtiar cuba tukar susu frisolac. Alhamdulillah bayi saya terus berak banyak dan perut dah tak kembung. walaupon susu ni mahal sikit janji anak sihat. saya nasihatkan kalau bayi perut kembung check susu fm atau bf pemakanan sebab effect bayi

Susu buat perut bayi kembung
1 Balas

Sama la kes dgn anak sya.. msa anak sya 3mggu asyik sembelit sbb bg s26. Lepastu jmpa pakar paed. Dr suggest bg comfort frisolac bila perlu shja. Lepastu sdah okay. Smpai skg minum frisolac step 1 hehe bby dah 7bulan 😊

1y ago

bila perlu?mkny blh campur2 susu formula ke?