Masuk 38week

Masa 37w tu ada cirit birit tapi skali jer laa, tapi esk nya transferred ke daddy dia pula. Entah2 tu petanda nak bersalin, entah2 jer laa. Sbb last time, masa taktau diri dah preggy tu mmg daddy dulu dpt symptoms yang teruk2 & etc. Apa2pun, harap baby keluar ontime (at least laa) takpun dlm sminggu ni sbb mmg tak larat dah celah peha or pelvic bone ni asyik sakit jer setiap kali angkat berdiri. Mums yang due awal Jan 2024 tu, apa khabar semua?

5 Balas

Due 9/1 ,dah start cirit birit tapi tak kerap sangat la .Mengeras² dah rasa perut .Anak ketiga selepas 7 tahun berehat 😅 punggung dah start sakit² .

due 23jan ..sakit belakang yang trsangat laa sakit .. bby pun kerap mengeras ..harap keluar xjauh dari due laa 🥹

sy pun dah msuk 37 week..Cirit birit kerap juga..perut pun slalu mengeras sdh..adakah itu petanda nak bsalin

Sya due 16.1, tp da selamat bersalin semalam…36w5d🥲

9mo ago

@nur shakira baby sya x kena tahan ward, mgkn sbb berat mencapai 2.7kg, discharge sama2 baby juga.. dexa injection pun xda juga, cuma on antibiotic sbb ketuban pecah awal

mg dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin