limau kasturi

Mas pregy boleh mkn limau ksturikan.. Sbb sya selalu loya.. X lalu nk mkn.. So klau sya makan limau tu.. Sulam dengan mknan syaa jdi lalu nk mkan.. Tp mil saya ckp jgn mkn limaubtu sngat.. Nnty anak jadi muka masam.. Husbnd sya sellu ckp cmtu kalau sya mkn buah limau tu.. Sya mkan sbb sya loya.. Diaorng x fham.. Mybe mil sya x alah cmtu

2 Balas

boleh je bg hilng mual tpi berpda mkn tkt sakit perut n effect bby msam2

5y ago

Tu lha.. Kdg2 geram gak.. Haha

Semalam baru je makan sebiji limau kasturi cicah dgn kicap n gula 😂 betul tu sis, pembuka selera tuk makan hehe

5y ago

Yes.. Ad limau baru lepas mkan nasi