Bolh ka x mkn nanas

Hai... Sya nk tnya bolh ka mcm sya kndungan dah 21 weeks.. Mkn pajeri nenas.. Sya ssh hati la mil. Sya sllu tnya bolh ka x mkn pajeri nenas sbb dia nk mkn.. Sya sruh dia msak untk dia bla dia masak mil sya pksa plk sya mkn pajeri nenas tu sya tkut nk mkn.. Nenas kan tjam.. Klau dah msak bolh ka mkn.. #firstbaby

1 Balas

boleh je. nenas yg dh masak ranum tu. sy mkn masa 2nd trimester jgk. mil yg bg. tp 1 potong tak besar mana pun. mil ckp buat rasa2 je. mil sy siap ckp lg kita ambil nutrisi je dari buah tu bkn ikut pada fizikal buah.