Bagaimana anda memanfaatkan waktu hujung minggu dengan anak-anak?
Voice your Opinion
'Road tripping'
Keluar ke taman
Beriadah dan berkelah
Menonton filem di rumah
Lain-lain (Nyatakan)

4522 respon

50 Balas

anak perempuan saya yg pertama abiskan masa dgn melukis..kdg2 dia ajak saya melukis kdg2 dia suruh saya lukis haiwan 😅..kalau penat sesi melukis dia main game tu pun x lama..klau ptg2 bawa pergi jalan2..

Semua yg diatas tu cuma ganti² la takkan la aktiviti yg sama je setiap hujung minggu kan..

stay at home je... x leh g mane²... pkp3.0... puas² pon duk luar umah amik angin je 😅

asalkan ada je hujung minggu.. aktiviti dgn family bertukar.. janji dgn family...

Buat masa ni bermain dekat rumah 9month baby xprnh kluar, tmbh lg covit ya

brmain di rmah sja.. kdg" kluar di dpan rmah skjap then msuk blik..

Semua di atas. Ikut keadaan yg penting buat aktiviti bersama 🤗

musim pkp ne weekend kami sekeluarga bersihkan kebun tepi rumah

Kalo x kluar masak2 kat umah and tgk movie..xpun kluar bjln2

masih belum ada anak . just spent dengan family husband je