Anda masih mandi bersama pasangan tak walaupun sudah ada anak?
Voice your Opinion
Ya, semestinya!
Tidak

4306 respon

29 Balas

Tak 😂. Duduk dengan mertua. Takde privacy sebab semua share 1 bathroom. Tunggu lg 2 ke 3 tahun laa baru ade bilik air sendiri 😂

Lama dah tak.. sbb sibuk je ikut mama kehulur hilir.. dpt buat adik pun tak tentu arah.. 🤣🤣

tengok keadaan...mandi dengan pasangan pun kena cepat2 sebab takut anak terjaga...

Kdg2 je.. Xsempat nk mandi, haii si anak sulung ketuk pintu nk join sekaki..

Kadang2...tu pon jenuh ank kelentung kelentang pintu bilik air....😅

duduk dengan keluarga mentua, nak mandi bersama mcm mana 😂😂😂

Tak dpt.. Sbb salah seorang kna jaga dan pantau anak, take turn

daripada awal kawin belum penah mandi bersama hahaha

lama da xmandi sama...sbb anak² da besar...

mandi dengan anak2 sekali adalah. 😂