Mana satu pilihan ibu. Dann kenapa?

Mana satu pilihan para ibu, dan kenapa pilih yang itu?

Mana  satu pilihan ibu. Dann kenapa?
12 Balas

sya mnum ubat ni pning and mual lpas tu munta dok bgi ubat yg lain sma jgak knapa yaa stiap sya d bagi ubat tmba darah ni sya kerap munta and pning jk ble ka org mgandung tkpya mnum ubat apa² dok bgi sbb tk ngam jgak kndungan 35minggu 3 hari

2y ago

sma sya 35minggu 5 hri hb pn ok smua ok tkda msalah tpi dok pksa su mnum ubat tmbah darah ni asal d mnum trus mnta pning mcam ktaa lmas tu tpi sya stop sdah tkut nnti jdi apa² dgan baby