barangan baby

Mana nak cari barang2 baby yg murah2 ye? Twin..jd kena beli berganda barangnya..?..jangka bulan 8 bersalin nye..tp kena beli awal sikit2..?

25 Balas

Thestore billion tesco sama jer brg ,aeon mahal sikit sdgkan sma jer brand .huhu hari tu shoping kat aeon beli bju bby 10helai tilam set bby tisu basah mandian bby abis 500 ,skli try masuk thestore baju bby sama jer dgn aeon hrga pun murah beli bju 3helai bag baby wangian srong tgan kaki bby xsmpai 150 pun ,murah dan jimat ..🌼

4y ago

Okeyy..tq ye..😍

Shopee..and aeon pun kdg ade buat sale... Meh join group mumy sharing..blh borak,share psl pregnancy ,baby pantang and apa shaha..utk wanita shaja ye.. https://chat.whatsapp.com/GexYysPWVi8BU8oq1eBIZF

Alhamdulillah, sama la kita... sy pon jangka bulan 8... twin jgak... hehe

4y ago

Same ye..jangka bulan 8..tp kemungkinan awal lahir nye kn sis?..

aeon tengah ada baby fair skrg sis then kalau sis buat mummy card nanti ada lagi 5% akan disc.

4y ago

Owh..okey..tq ye 😁

G aeon je sis. Sng boleh pegang kain tu sndri. Lgpun dah xlamaa tu. Sng xyah pos2

Beli dekat aeon je. Banyak pilihan, murah dan boleh pilih sendiri

Survay dkt shoppee je sis , bnyak n harga pun murah2 ..

bundle murah..cntik2 plk tu...branded lg

Shoppe sis tp kena tgk komen2 ye klw nak bl

4y ago

Shopee xpandai nk beli nye..😅

On9 banyak yang murah2 and mudah.