Tips beli stroller

Hi mommies! Sy nak cari stroller utk baby baru 2bulan.. ada tips tak sebelum beli? Sy nk beli yg murah2 je tp risau tayar cepat rosak dan takut baby tak selesa klu cushion nipis..

1 Balas

beli stroller yg kecil tp daya than tinggi mampu tmpung berat baby sampai baby 3 tahun pon..kecil supaya mudah masuk bonet kereta..beli pemegang yg boleh laras ke depan ke belakang.senang waktu nk menolak baby kita pandang ke arah baby..kalau x,tolak2 dr belakng,xthu keadaan bby mcm mana,ok ke x...kalau cushion nipis xde masalah..boleh beli asing dkt shopee ada byk pilihan cushion comey2 utk dletakkn di stroller..