Stroller dan car seat….

Sy bru nk msuk 3rd trimester. tgh slow2 beli brang baby. stroller dan car seat perlu beli awal2 ke bleh tunggu nnti baby lahir nnti? klu sapa2 tau bleh recommend brand apa yg elok? tq…

1 Balas

beli sekarang je. stroller please crik yg compact cabin punya. baby throne ke sweet cherry ke quinny ke joie ke. jgn beli yg hat besau punya mcm belecco tu. sbb yg compact cabin lagi sng nak guna kalau nak pegi mana2. carseat nak mudah beli isofix tapi kena tgok kereta u ada tempat nak masukkn btg isofix tu ke x dkt seat. kalau xde boleh beli yg carrier or adjustable. quinton punya pon okay.

1y ago

okayy. thank youu 👍🏻👍🏻