36weeks

Pening duk fikir nak beli car seat dulu ke, stroller dulu? Ke ada yg 2 in 1.? Boleh suggested tak mumy.. #1stborn

1 Balas

Car seat dulu la..sbb skrg mmg kena pakai car seat kan..car seta beli yg convertible.boleh guna dari newborn sampai 4y. Then stroller..stroller beli la yg boleh flat..boleh guna dr newborn..

4y ago

Kalau 2 in 1 doona la..doona tu boleh jadi car seat boleh jadi stroller..tp utk long term sgt tak sesuai