Kerja or berhenti kerja

Mana 1 korang pilih berkerja ke duduk rumah jaga anak.. Huhu dalam dilema cuti bersalin da lm habis.. Dsbkn nk ajar ank mnum guna btol susu lnjutkan cuti.. Ni tup2 husband srh bnti krja lak..huhu now skrng tgh berbelah bagi lak nk brhnti or x. (Ank first dl bf cmpur fm) (ank no 2 nak bf je xnk fm)

2 Balas

Kalau sy lebih suka kerja sbb ada duit sdiri wlaupon mmg suami bg duit jgk. Lgpon bosan dduk umah. Bkn x syg anak tp bnde ni kte bole je handle dgn baik. Insya allah

Ikut sis mana yg lebih baik..bincg dgn suami...mcm sy mmg suka dok umah dr kerja😁