berapa week dah ni ea?

alhmdulillah,rezeki ank ke3.rasa mcm xpcya lak. sb ank kedua baru 1tahun4bulan. sy nk ty ibu2 semua, klo dkt clearblue tnjuk 2-3 mknanya dh berapa minggu dh ni ea? sy baru first time guna yg ni, dua2 ank sebelum ni xpnh guna lak.. huhu..

berapa week dah ni ea?
13 Balas

sama la mcm sy sis. upt digital 2-3. kira2 dh 4minggu dh tu sis. Kalau mcm sy,. nurse bt appointment utk buat buku bila nk msuk 2bulan nnti

4y ago

tahniah awak..

Dalam kotak kan ada instruction, jangan malas membaca, rajin rajinkan membaca, nnt anak pun cerdik

4y ago

Meaning that lecturer dekat u tu tak ada adab ilmu lah, meaning that, cikgu kat sekolah tu tak ada adab berilmu lah, sebab selalu marah student yang nak makan suap, tak ada initiative cari sesuatu benda tu sendiri instead of hanya nak bersuap. Fahammmm? Semua nak spoon-feed jenuh la. Kadang kadang ilmu ni kena cari sendiri (bukan cari jawapan dari orang) so that sel sel otak akan sentiasa berhubung 🤣 Benda simple, takkan dia beli, dia buka kotak, dia tak nampak lipatan kertas tu. MUSTAHIL. Benda dah disuap pun actually, tinggal nak telan hadam je tapi nak jugak tolong orang kunyahkan and telan. Lain laa kalau dalam kotak tak ada instruction. Benda pahit memang susah nak telan, tapi selalunya benda pahit ni dapat merawat. Contohnya ubat. Percayalah, siapa yg terbaca komen saya yang umpama ayat memerli tu lepas ni akan beringat untuk baca instruction dahulu, tak kira lah barang apa pun yang puan puan semua beli. Termasuklah pemilik posting ni ✌️

4-5 w. Sbb clear blue dia amik kira dr persenyawaan berlaku. Tp kira usia baby dr 1st day tarikh last period.

Alhamdulillah..tahniah sis..kalu ikut kat clear blue,usia kandungan lebih kurang sebulan da..😊

4y ago

alhmdulillah.. first time guna tu yg xtw.. hihi.. time kasih awak..

Usia baby biasanya lebih daripada nombor yg keluar tu

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

saya dulu guna naik pregnant 3+ jumpe dokter da 5w..

tu mknenye dh 4-5mgg dh sis

4y ago

same2

Tahniah sis..😍

Lebih kurang 4minggu

4y ago

tulah awak.. itu hari ty misi, dia ckp bila dh tw pregnant terus g klinik buka buku pink