Baby 6bulan bgi susu fm

Selama ni ank mmg full bf je, tpi bila dah msuk 6bulan ank start mkn kita nak bgi try mnum susu fm😆spya senang sikit nak bwa ank jln2 kat luar, sblm ni nak kluar ssh sikit sbab ank full bf. Nak tau juga kat ibu2 yg cmpur bgi susu fm dgn bf kat ank, klu susu fm sehari korang bgi ank brpa kli mnum ye? Sbab sy nak dlm sehari tu ank mnum susu bdn jga😆#ingintahu #firstmom #firstmom #SeriusTanya

8 Balas

Mcm sy campur bf & fm. Tp dkt rumah mmg fully bf. Just time keluar je fm. Tu pon kalau pergi mall yg susah nak cari nursing room. Tiap kali keluar mmg standby fm dlam beg. Hehe

kenapa tak pam & masukkan dalam botol? sayangnya sebab susu ibu terbaik. ke susu dah kering?

4w ago

susu dah kurang, x mcm sebelum ni meriah je🥹tu yg nak cuba bagi baby susu fm

5263697